Radite s Biotekom pokuse od kuće!

Dragi svi,

kako Bioteka trenutno ne može provoditi svoje znanstvene i STEM radionice u našim prostorima s našim dragim polaznicima, odlučili smo i mi doprinijeti ovoj pandemijskoj situaciji i donijeti dašak znanosti u naše i vaše domove. Upoznajte se s Biotekinim kućnim, znanstvenim radionicama!

Cilj ovih radionica koje ćemo objavljivati u narednim tjednima je inspirirati sve vas da istražujete, učite, ispitujete i provodite pokuse o različitim prirodnim pojavama, a koje svatko može provoditi od kuće. Pokusi su namijenjeni osnovnoškolskom uzrastu te je potreban roditeljski nadzor u provođenju istih, ali vjerujemo kako će u tome uživati brojni istraživački duhovi i znatiželjnici, bez obzira na godine.

Nadamo se da ćete uživati u pokusima koje vam pripremamo, da ćete se zabaviti, postati znatiželjniji, a naravno, da ćete nešto novo i korisno naučiti.

Jako nas zanimaju vaši dojmovi pa vas pozivamo da ih javite na kontakt@bioteka.hr, Facebook ili Instragram udruge Bioteka.

Prvi istraživač na redu kojeg ćete upoznati iz Bioteke je naš Antonio koji vas uvodi u šareni i pomalo čarobni ph-svijet!

Krenite, Antonio Vas čeka!

Video pronađite ovdje: YOUTUBE udruge Bioteka